Politica de confidențialitate

 

Dacă vei continua să navighezi paginile site-ului nostru, ești de acord cu cele scrise mai jos.

Site-ul www.ruralnet.ro apaține Rețelei informale RuralNet, rețeaua organizațiilor active în dezvoltare comunitară în România. Rolul site-ului este de a prezenta activitatea rețelei și a membrilor acestora, astfel încât, dacă ești interesat de ceea ce facem, să ajungă cât mai ușor la tine informații cu privire la proiectele, inițiativele și noutățile din zona noastră de activitate.

Cum folosim datele personale:

Acesta este un site de prezentare și colectează sau stochează un minim necesar de date personale.

Date personale înseamnă orice informații despre o persoană fizică care pot să ajute la identificarea acelei persoane (de exemplu numele, adresa IP, locul din care vizitezi site-ul, diverse informații obținute prin cookie-uri).

Folosim datele tale, doar dacă avem acordul tău. Aceste informații ne ajută să a gândim mai bine politica de comunicare.

Care sunt drepturile tale:

  • Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate și folosite datele tale;
  • Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;
  • Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;
  • Dreptul de a solicita ștergerea datelor pe care le avem despre tine;
  • Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing și comunicare către tine;
  • Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale către tine sau către un alt operator;
  • Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor tale, către organele abilitate.

Despre ce informații personale e vorba:

Email, nume, telefon

Dacă tu ne trimiți un mesaj prin formularul de contact, și completezi câmpurile acestuia, ne furnizezi datele tale de contact (nume, telefon, mail etc). Folosim aceste informații pentru a-ți răspunde înapoi. Nu păstrăm informațiile pentru niciun alt motiv. Dacă în mesajul tău ne oferi alte informații suplimentare despre tine, te asigurăm și în acest caz că vom folosi ceea ce ne spui doar pentru a-ți răspunde cât mai clar întrebărilor și a comunica eficient.

Dacă te înscrii la newsletter, vom primi de la tine unele informații de contact pe care le putem șterge dacă ne soliciți asta. Poți să te dezabonezi și tu de la newsletter cu click pe butonul de dezabonare. Prin abonarea la newsletter vei primi pe e-mail noutăți despre activitățile și proiectele noastre, oportunități de angajare sau de colaborare. Ca platformă prin care trimitem newsletterul folosim mailchimp. Citește aici politica de confidențialitate Mailchimp.

Datele despre browser/IP/dispozitiv

Folosim unele instrumente pe care le vom descrie mai jos și care ne ajută să înțelegem mai bine cât de des este accesat pe site-ul nostru, de unde sunt vizitatorii, pe ce subiecte trebuie să insistăm. Prin vizitarea site-ului accepți ca acest tip de informații să fie colectate automat.

Site-ul este conectat la Google Analytics, o platformă care ne arată statistici despre profilul utilizatorilor. Citește aici politica de confidențialitate Google.

Totodată, site-ul are instalate mai multe module de social media (facebook, youtube). Dacă alegi să distribui (share) informațiile de pe site, înseamnă că ești de acord cu politicile de confidențialitate ale acelor platforme. Citește aici politicile de confidențialitate Facebook, Linkedin, Youtube (Google).

Site-ul este construit pe platforma wordpress. Citește aici politica de confidențialitate wordpress

Informații personale despre beneficiari și stakeholderi

În site vei găsi articole despre activitățile și proiectele noastre sau ale partenerilor, respectiv informații de interes de la finanțatori sau autorități. În articolele din secțiunile site-ului (îndeosebi rubrica de Resurse și Evenimente) pot apărea fotografii, numele și funcția unor persoane cu care colaborăm, pe care le-am intervievat, care au participat la evenimentele noastre sau la ale căror evenimente am participat etc. Aceste informații există pe site cu scopul de informare publică și sunt realizate în baza politicii noastre de comunicare.

Alte informații personale

În unele cazuri publicăm pe site formulare prin care colectăm informații în vederea înscrierii tale la unele evenimente sau participării la activități organizate de noi. Informația solicitată prin aceste formulare este strictul necesar în vederea organizării evenimentului (detaliile solicitate pot fi, dar nu se rezumă la categoria de vârstă, localiatatea, studii etc). Dacă sesizezi altfel, contactează-ne și vom analiza problema. Folosim aceste formulare doar în scopul anunțat, iar completarea și trimiterea lor către noi înseamnă acordul tău că ne furnizezi acele date. Pentru a genera formularele respective de obicei folosim platformele Google Forms sau Eventbrite. Citește aici politica de confidențialitate pentru Google, respectiv pentru Eventbrite.