Ziua faptelor cu impact

cvfveve

𝐙𝐢𝐮𝐚 𝐟𝐚𝐩𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐮 𝐢𝐦𝐩𝐚𝐜𝐭 a fost o ocazie minutată de a aduce împreună oameni, organizații și idei inovative de dezvoltare comunitară.

În cadrul acestui eveniment am putu să:

·        Aflăm Povești de succes în dezvoltare comunitară din peste 11 comunități din întreaga țară. Discutăm despre modele de bune practici și cum le putem replica.

·        Să cunoaștem ONG-uri cu experiență în dezvoltare comunitară. 

·        Am lansat ghidul Fapte cu impact. Modele de dezvoltare comunitară.  Pași concreți și abordări care au făcut diferența!

·        Ne-am bucurat de o GuSTARE de BINE,un brunch autentic Nod Verde, cu produse locale, prin care susținem comunitatea fermierilor din Cluj!

În cadrul acestui eveniment membii RuralNet s-au reunit la Cluj-Napoca si au împărtășit cu cei prezenți experiența de peste 20 de ani a rețelei si dinamica avută în toți aceștia ani. Mai mult de atât, evenimentul a creat cadrul ca și alți tineri cu inițiativă, pasionați de dezvoltare comunitară să împărtășască cu cei prezenți modul în care ei contribuie zilnic la crearea unui stil de viață sustenabil.

Am avut plăcerea de a ne bucura de o experiența culinară oferită de Sándor Berke de la Creative Food Lab care a gătit pentru noi cu produsele prezente în FoodHub-ul Nod Verde, aducând un plus de savoare evenimentului, și totodată oferind o nouă perspectivă despre cum putem aduce sustenabilitate și dezvoltare comunitară în stilul nostru de viață, prin susținerea producatorilor locali și consumul local.

Ziua faptelor cu impact a fost ne-a oferit și ocazia de prezenta ghidul Fapte cu impact. Modele de dezvoltare comunitară,o colecție de 11 studii de caz cu modele de bună practică comunitară. Modele prezentate pe larg online, la secțiunea resurse. 

Organizat de Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj

30 Septembrie 2023 la Cluj Napoca

.