PUTEM FI PARTENERI

Calitatea de Membru RuralNet poate fi dobândită de către orice organizaţie care desfăşoară activităţi de dezvoltare comunitară şi care aderă la principiile RuralNet.

1.Ce trebuie să știi despre noi:

Misiunea rețelei RuralNet

Strategie RuralNet 2014 – 2020

Acordul de cooperare RuralNet 2014

Cerere de acceptare ca membru RuralNet

Regulamentul de funcţionare RuralNet

Scrisoare de acord

2.Poți face o cerere în scris ce va fi aprobată prin majoritate simplă de noi în prima întâlnire anuală a reţelei. În această situaţie prezentul Acord de Cooperare va include şi noul membru al reţelei.

3.Scrisoarea de Acord  pe care trebuie să o completezi pentru a deveni membru RuralNet o găsești aici: Scrisoare de acord.

În perioada mai 2014 – octombrie 2015, dezvoltarea rețelei RuralNet este susținută prin proiectul “RuralNet - rețeaua pentru dezvoltare comunitară” implementat de Fundația PACT, Centrul de Asistență Rurală și Fundația Civitas pentru Societatea Civilă – Filiala Cluj.

Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România (www.fondong.fdsc.ro); Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org. Conţinutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor website-ului.